Calculator Elektrotechniek (M/V)

Per direct zoeken wij een Calculator Elektrotechniek (M/V)

Heb jij kennis van en (enige) ervaring als Calculator Elektrotechniek in de Installatietechniek en wil jij werken aan hele toffe projecten? Stop dan met zoeken en neem contact met ons op.

De functie

In de functie van Calculator Elektrotechniek (woningbouw en/of utiliteit) ben jij verantwoordelijk voor het maken van solide prijsopgaven van elektrotechnische installaties aan de hand van tekeningen en omschrijvingen. Ook vraag jij als Calculator Elektrotechniek offertes aan bij leveranciers, ben je verantwoordelijk voor de urenbegroting, en werk je nauw samen met de werkvoorbereiders en projectleiders om de wensen van de klanten niet uit het oog te verliezen.

Jij

  • Hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO-4 Installatietechniek of Elektrotechniek;
  • Hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Maar ben je een starter en heb je enige ervaring, solliciteer dan zeker ook!;
  • Vindt het belangrijk goed en helder te communiceren met je collega’s;
  • Hebt Rijbewijs B;
  • Hebt een klantgerichte en positieve instelling.

Wat je ervoor terug krijgt

Als Calculator Elektrotechniek krijg jij naast een goed salaris, een pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, alle mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten, kun jij doorgroeien in ons bedrijf. De hele fijne werksfeer met professionele collega’s is er al!

Dienstverband

Het gaat om een vaste baan. Parttime of fulltime.

Neem gerust contact met ons op

Ben je enthousiast? Stuur ons dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders onder vermelding van vacature Calculator Elektrotechniek (M/V).