Elektro Volkel

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in elektrotechniek regio Volkel? Dan is Gedo Elektro uw partner om u verder te helpen in Volkel en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, telematica, duurzame energie, beveiliging én bus-installaties & domotica. Bovendien staan wij klaar voor service & onderhoud.

Zakelijke diensten in een vakkundig jasje

Wanneer u voor Gedo Elektro kiest, bieden wij de kwaliteit die u verdient. Gedurende het gehele project begeleiden wij u van A tot Z. Wij benaderen uw ideeën en de mogelijke oplossingen op een vakkundige wijze.

Elektrotechnische installaties

Met een ruime ervaring van 25 jaar zijn wij dé specialist voor elektronische installaties in de omgeving van Volkel. Met betrekking tot elektro kunt u bij ons terecht voor:

  • (LED) verlichtingsinstallaties, lichtberekeningen en advisering;
  • Noodverlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • Geassembleerde verdelers;
  • Volledige KNX-installaties voor de utiliteit (wij zijn KNX-Partner);
  • Laagdrempelige domotica installaties voor woningbouw;
  • Geluidsinstallaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Service en onderhoud

Veiligheid gaat bij ons voorop. Deze dient derhalve altijd gewaarborgd te worden. Hierdoor moet uw installatie voldoen aan de norm NEN 3140. Deze norm is bedoeld voor bedrijfsvoering van elektrische installaties, specifiek over verantwoordelijkheden en controles. Zo moet elke installatie geplaatst worden onder verantwoordelijkheid van een installatieverantwoordelijke. Ook hebben wij hebben vernomen dat steeds meer verzekeraars de norm NEN 3140 als eis in polisvoorwaarden van gebouwen- en inventarisverzekeringen vernoemen.

Neem contact met ons op

Bent u voldoende geïnformeerd en klaar om met ons uw project op het gebied van elektro aan te gaan binnen regio Volkel? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bellen op: 0413-293837 of stuur een mailtje naar: info@gedo-elektro.nl.

Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray
Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray