Beveiliging Den Bosch

Met een goede beveiligingsinstallatie voorkomt u inbraak in uw woning of bedrijfspand. Al vele jaren verzorgt Gedo Elektro beveiliging in Den Bosch en omgeving. Wij zijn een NCP erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf. Onze specialisten hebben veel vakkennis en kunnen u alles vertellen over de nieuwste inbraak- en brandbeveiliging.

Beveiliging in de breedste zin van het woord

Wij installeren én onderhouden beveiligingsinstallaties- en systemen. De kwaliteit van uw veiligheid vinden wij het allerbelangrijkste. Het is daarom bij ons mogelijk om te kiezen uit verschillende beveiligingsinstallaties, zodat het systeem volledig aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit de volgende installaties:

  • Gecertificeerde inbraaksignaleringssystemen;
  • Aanvullende inbraakpreventie met Bandit® Mistgeneratoren;
  • Toegangscontrolesystemen;
  • Camerasystemen en registratie (CCTV);
  • Het verzorgen van complete brandmeldsystemen;
  • Noodverlichting, pictogrammen én meldkamers.

Camerasystemen beveiliging in Den Bosch

Wenst u camerasystemen voor uw beveiliging in Den Bosch? Wij installeren het systeem dat bij uw situatie past en brengen iedereen herkenbaar in beeld. Of het nu gaat om het moderniseren van bestaande COAX systemen of het aanleggen van een geheel nieuwe beveiligingsinstallatie; bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor camerasystemen.

Service en onderhoud beveiligingssysteem

Onze serviceafdeling bevindt zich op het hoofdkantoor in Veghel, vlakbij Den Bosch. Deze afdeling is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar in geval van storingen aan uw installatie. Na het verhelpen van een storing of reparatie wordt een certificaat of opleverbewijs afgegeven. Hierdoor kunnen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installatie waarborgen. Dit geldt zowel bij brandbeveiliging als beveiligingsinstallaties.

Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Risicoklasse of borgopleveringsbewijs? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Onze specialisten komen graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over beveiliging in Den Bosch en omgeving!.

Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray
Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray