Beveiliging Oss

Misschien dat u nog zoekende bent naar een goede specialist, naar een alles-in-één oplossing, zodat de nieuwste en beste inbraak- en brandbeveiliging bij u op locatie worden geïnstalleerd? Voor een goede beveiliging van uw bedrijfspand of woning in Oss bent u bij Gedo Elektro beveiliging aan het juiste adres. In de regio van Oss hebben wij al veel verschillende bedrijfspanden en woningen mogen voorzien van zowel alarmsystemen als brandbeveiligingen.

Van enkele beveiligingscamera’s tot complete beveiligingssystemen

Gedo Elektro weet hoe belangrijk het is voor u om met een veilig gevoel uw pand of woning te kunnen verlaten. Dankzij onze installaties kunt u met een gerust hart even weg van de betreffende locatie. Met een goede inbraaksignalering voorkomt u namelijk dat er wordt ingebroken in uw woning of bedrijfspand. Hiervoor installeren wij een gecertificeerd inbraaksignaleringssysteem met aanvullende inbraakpreventie, inclusief Bandit® Mistgeneratoren en goede toegangscontrolesystemen.

Ook behoren cameraobservatie en registratie (CCTV) en het verzorgen van complete brandmeldsystemen tot onze werkzaamheden. Wij installeren het systeem wat het beste bij u past, afhankelijk van uw wensen. Of het nu gaat om het moderniseren van uw huidige camerasysteem of het installeren van een nieuwe installatie, voor ons is het geen enkel probleem! Het totale pakket van inbraakbeveiliging kan daarnaast nog de volgende mogelijkheden bevatten:

  • Toegangscontroles;
  • Pictogrammen;
  • Meldkamers;
  • Noodverlichting.

Bovendien maken wij het mogelijk dat u uw systemen via de smartphone kunt bedienen. Wel zo makkelijk om altijd en overal toezicht te houden. Gedo Elektro denkt met u mee en gaat zelfs een stapje verder!

Inbraakbeveiliging voor beveiliging Oss!

Uiteraard zit u er niet op te wachten dat er wordt ingebroken en spullen worden vernield of meegenomen. Voorkomen is dan ook altijd beter. Gedo Elektro biedt daarvoor de juiste inbraakbeveiliging. Heeft u een bedrijfspand of woning in Oss? Dan zorgen wij er graag voor dat u met een veilig gevoel even weg kunt gaan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en de beveiliging aan ons overlaten. Wij vertellen u graag meer over de risicoklasse en het borgopleveringsbewijs voor de verzekering. Wij staan voor een betrouwbare beveiliging in de regio Oss.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray
Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray