Alles-in-één oplossing

Zuiniger, bewuster en duurzamer met energie omgaan is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Er zijn vele mogelijkheden bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen of door de bestaande verlichting te vervangen of om te bouwen.

Samen met u kijken we naar de energiebesparende mogelijkheden voor uw woning.

DUURZAME VERLICHTING

Goede verlichting zorgt voor een fijne sfeer in uw woonhuis.

LED verlichting is een duurzame, energiezuinige en regelbare manier van verlichting. LED verlichting gaat langer mee dan spaarlampen en levert een prima lichtkwaliteit.

Het kan ook zijn dat u uw bestaande verlichtingsarmaturen wilt hergebruiken. Ook hier zijn diverse retrofit mogelijkheden voor.

Een door ons goed en vakkundig geïnstalleerd lichtplan, met de juiste armaturen, zorgt op een duurzame wijze voor een aangename sfeer.

Ook hier informeren wij u graag over de beschikbare subsidieregelingen. En uw voordeel of terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

ZONNEPANELEN

De beslissing om voor zonnepanelen te kiezen is niet moeilijk. Wij laten u zien wat er mogelijk is in kwaliteit van de zonnepanelen en plaatsingsmogelijkheden op uw dak.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Dit wordt onderstreept door het toepassen van producten met een fabrieksgarantie van in de meeste gevallen maar liefst 10 jaar!

Verder biedt onze leverancier voor een bepaalde installaties een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar! Vraag naar de voorwaarden.

Wij laten u ook zien dat zonnepanelen zonne-energie omzetten in elektriciteit en uw pand op een duurzame manier voorziet van stroom.

Wij informeren u graag over vergunningen en subsidie. En uw voordeel of terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.