Elektro Uden

U wilt snel snel vooruit. Dat begrijpen we. Gas erop, dat is het motto van Gedo Elektro! Wij helpen u graag met éénmalige installaties/reparaties of totaalpakketten van installatie tot service. Uw mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zijn wij, voor elektro in de regio Uden, de totaalspecialist op het gebied van elektrotechniek. Gedo Elektro gaat bij zijn werkzaamheden te werk op een transparante en persoonlijke manier. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat u zich op uw gemak voelt bij ons. U kunt vertrouwen op een uitstekende begeleiding van echte vakspecialisten. Hierbij houden we te allen tijde rekening met uw wensen. Dat is de service die Gedo Elektro aanbiedt!

Duurzame energie

Gedo Elektro kent alle trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Wij gaan graag samen met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk is het zuiniger omgaan met energie goed voor het milieu én uw portemonnee. In het proces om energiebesparing te realiseren, inventariseren we uw huidige energieverbruik. Op basis van deze informatie zijn wij in staat om een praktische oplossing aan te bieden. Voorbeelden van deze oplossingen zijn:

  • Duurzame verlichting in de vorm LED;
  • Zonnepanelen.

LED verlichting

Led verlichting gaat langer mee dan spaarlampen. Gedo Elektro biedt aan om een lichtplan te installeren, met de juiste armaturen. Wilt u uw terugverdientijd weten? Wij berekenen dit makkelijk en snel voor u!

Zonnepanelen

De investering in zonnepalen is een grote. Gedo Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Indien gewenst laten we zien wat er mogelijk is in kwaliteit en hoe het geplaatst kan worden.

Gedo: voor elektro in Uden en omgeving!

Heeft u een storing? Of heeft u slechts een vraag over onze werkwijze? Neem contact op met Gedo Elektro. Onze vakspecialisten helpen u graag op weg met een installatie. Bij reparaties of storingen staan wij 24/7 voor u klaar. Gedo: de specialist in elektro in de regio Uden!

Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray
Nieuwbouw Sligro bezorgservice locatie Venray