Zonnepanelen Uden

Wilt u af van hoge energierekeningen? Daarvoor op zoek naar duurzame energie om zodoende ook een steentje bij te dragen aan een schonere omgeving? Gedo Elektro biedt zonnepanelen in de regio Uden. Ideaal voor zowel uw portemonnee als het milieu. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten laten graag zien welke opties u heeft bij de plaatsing van de zonnepanelen.

Opbrengstgarantie van zonnepanelen kopen

Onze producten verdienen zich terug! Geld besparen is nog niet zo makkelijk geweest. Wij bieden een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar voor bepaalde installaties. Laat u vrijblijvend informeren door Gedo Elektro voor de voorwaarden. Naast zonnepanelen bieden wij andere producten voor duurzamere energie. U kunt dan denken aan:

  • LED verlichting;
  • Hergebruiken bestaande verlichtingsarmaturen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een vakkundig en goed geïnstalleerd lichtplan. Met het juiste lichtplan creëert u op een duurzame manier een aangenamere sfeer thuis, waar bovendien uw portemonnee profijt van heeft! Benieuwd naar uw voordeel of terugverdientijd? Wij berekenen dit graag voor je.

Compleet in elektrotechniek en beveiliging

Gedo Elektro biedt een breed pallet diensten. U kunt terecht bij onze dienstverlening voor:

  • Elektrotechnische installaties;
  • Telematica;
  • Beveiliging;
  • Domotica.

Heeft u onverhoopt een storing of is er iets andere aan de hand? Geen probleem, onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. In een korte tijd worden uw problemen opgelost.

Meer informatie over zonnepanelen Uden?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen en meteen weten wat er mogelijk is met betrekking tot de subsidies of vergunningen? Direct in een gesprek weten wat de terugverdientijd is? Neem contact op met Gedo Elektro via 0413-291068 of info@gedo-elektro.nl, onze specialisten plannen graag een afspraak met u in. Samen zorgen we ervoor dat u een oplossing op maat verkrijgt. Gedo Elektro: voor zonnepanelen of andere vormen van duurzame energie in de regio Uden!

Domotica
Duurzame energie