Per direct zoeken wij een Elektrotechnisch Calculator (M/V)

Gedo Elektro B.V. (gevestigd te Veghel) heeft vanwege het groeiende aantal opdrachten direct plaats voor een Elektrotechnisch Calculator, liefst met ervaring.

Wij bieden jou een leuke en uitdagende fulltime functie in een informele sfeer. Met uitzicht op een vaste baan. Gas erop is het motto! maar minstens zo belangrijk is respect voor elkaar, het werken met plezier en trots zijn op we doen. Er wordt gezorgd voor de nodige ontspanning en plezier tijdens teamuitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen en indien nodig bieden we studiemogelijkheden.

  • Je controleert en beoordeelt de ontvangen calculatiegegevens zoals onder andere het bestek en de bestektekeningen en je zorgt ervoor dat je over de benodigde informatie beschikt om tot een juiste kostenprijsberekening te komen.
  • Je bent in staat de elektrotechnische installaties te ontwerpen en beschikt over de noodzakelijke kennis van de voorschriften. Je adviseert de hoofdcalculatie over de bijzonderheden en je bepaalt in overleg met hem de definitieve aanbieding.
  • Jij hebt een elektrotechnische achtergrond, afgerond mbo (niveau 3 of 4) richting elektrotechniek.

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders o.v.v. vacature Elektrotechnisch Calculator (M/V).

Het Gedo Team