Per direct zoeken wij een Tekenaar/Werkvoorbereider Elektro (M/V)

Gedo Elektro B.V. (gevestigd te Veghel) is vanwege het groeiende aantal opdrachten op zoek naar een enthousiaste tekenaar/werkvoorbereider Elektro.

Wij bieden jou een leuke en uitdagende fulltime functie in een informele sfeer. Met uitzicht op een vaste baan. Gas erop is het motto! maar minstens zo belangrijk is respect voor elkaar, het werken met plezier en trots zijn op we doen. Er wordt gezorgd voor de nodige ontspanning en plezier tijdens teamuitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen en indien nodig bieden we studiemogelijkheden.

Je wordt bij ons goed ingewerkt en indien je dat nodig hebt bieden wij je studiemogelijkheden. Je richt je  voor een groot deel op het tekenen, uitwerken en voorbereiden van een breed scala aan projecten. Je maakt detail- en werktekeningen in StabiCAD en AutoCAD, je roept materialen af, verzorgt een deel van de planning en je hebt dagelijks contact met opdrachtgevers en monteurs over de voortgang van de lopende werken.

Je mag een starter zijn. Wel is belangrijk dat je een elektrotechnische achtergrond hebt, bij voorkeur op Mbo-niveau. (Enige) werkervaring op de afdeling werkvoorbereiding is een pre.

  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je bent communicatief sterk
  • Je hebt kennis van Word, Excel, StabiCAD, AutoCAD en/of Revit

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders o.v.v. vacature Tekenaar/werkvoorbereider Elektro (M/V).

Het Gedo Team