Alles-in-één oplossing

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste inbraak- en brandbeveiliging. Voor zowel uw bedrijf als uw particuliere woonhuis. Wij installeren én onderhouden uw beveiligingsinstallatie- en systemen. Daarmee zijn de kwaliteit van deze systemen én het allerbelangrijkste, uw veiligheid gewaarborgd. Uw zorg wordt daardoor onze zorg.

Een greep uit de installaties welke wij voor u kunnen verzorgen:

  • Programma van Eisen
  • Gecertificeerde inbraaksignaleringssystemen
  • Aanvullende inbraakpreventie met Bandit® Mistgeneratoren
  • Toegangscontrolesystemen
  • Cameraobservatie en registratie (CCTV)
  • Het verzorgen van complete brandmeldsystemen

INBRAAKSIGNALERING

Met een goede inbraaksignalering voorkomt u dat er wordt ingebroken in uw bedrijfspand. GEDO is een NCP erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf die de volledige beveiliging van uw bedrijfspand of woning verzorgt.

Wij kennen de wet- en regelgeving van overheid, beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie om de kans op een inbraak te voorkomen. In een persoonlijk gesprek met u vragen we naar uw wensen en het te beveiligen object. Daardoor krijgt u een betrouwbaar en op maat gemaakt beveiligingssysteem.

Onze service afdeling is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar in geval van storingen. Wij verzorgen periodiek onderhoud aan de uw technische installatie, zodat u altijd verzekerd bent van de goede werking van uw systeem.

Voor iedere installatie kan een certificaat of opleverbewijs worden afgegeven dat de veiligheid en betrouwbaarheid waarborgt.

TOEGANGSCONTROLE-SYSTEMEN

Elektronische toegangscontrole is er handig wanneer de toegang voor het pand beperkt moet worden. Met behulp van deze elektronische toegangscontrolesystemen bepaalt u zelf wie er binnen treedt en wie niet. Wij verzorgen het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Een toegangscontrolesysteem werkt op verschillende manieren. Door middel van een codetableau, pasje of zogeheten druppels kunnen alleen die personen die in het bezit zijn van een geldige identificatie uw pand bezoeken. U kunt bijvoorbeeld uw personeel voorzien van toegangsverlening.

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden over onze toegangscontrolesystemen.

BRANDMELD- EN ONTRUIMINGSSYSTEMEN

Uw pand moet aan wettelijke eisen en regelgeving van het bouwbesluit voldoen. Brandbeveiliging is hier een belangrijk onderdeel van. Hierbij draait het om het beschermen van mens en materiaal: snel signaleren en ontruimen heeft dan ook de hoogste prioriteit.

Wij weten wanneer en wat voor soort een brandmeldinstallatie nodig is. De vereiste omvang van de brandmeldinstallatie is altijd maatwerk en volledig afgestemd op uw bedrijf. De omvang van de installatie is dus nooit groter dan strikt noodzakelijk.

Wij zorgen ervoor dat onze ontruimingsinstallaties perfect passen bij uw brandmeldinstallatie. Met een ontruimingsinstallatie heeft u zekerheid dat iedereen veilig het pand kan verlaten wanneer dat nodig is. Een ontruimingsinstallatie wordt door middel van een handmelder aangezet.

Wij leveren samen met onze partners alle producten en diensten die nodig zijn voor hoogstaande totaal oplossingen voor elke branche. Alle systemen die wij opleveren voldoen aan de gestelde normen.

Voor elk opgeleverde installatie kan een certificaat worden afgegeven dat de veiligheid en betrouwbaarheid waarborgt.

PROGRAMMA VAN EISEN

Wij begeleiden de nieuwbouw, aanpassing en certificering van diverse beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan brandmeld- ontruimingsinstallaties en inbraakbeveiliging.

Een doordachte en gedegen installatie begint met een Programma van Eisen (PvE). Dat is een vastgesteld pakket van eisen, dat als uitgangspunt en randvoorwaarde geldt voor een brandmeld- ontruimingsinstallatie en/of voor een inbraaksignaleringssysteem.

Beide PvE’s kunnen wij voor u verzorgen en coördineren.

INBRAAKPREVENTIE: Bandit® Mistgeneratoren!

Wij leveren voor u de snelste en beste mistgeneratoren die er momenteel leverbaar zijn.

U moet zich voorstellen dat bij een inbraak of overval de ruimte binnen seconden gevuld is met een droge dikke mist van een hoge dichtheid waardoor de inbreker letterlijk geen hand voor ogen meer ziet. En ook zeer belangrijk, uw spullen, of het nu elektronica of kleding betreft, blijven 100% onaangetast door de mist. TNO getest!

De Bandit® mistgeneratoren die wij leveren zijn gekeurd en conform de Europese norm EN50131-8 (CNPP APPROVAL 2010-0032).

CAMERASYSTEMEN (CCTV)

Wenst u een camerasysteem? Wij installeren het systeem dat het best bij u past.

Of het nu gaat om het moderniseren van bestaande coax systemen of de aanleg van een nieuwe installatie. Voor zowel de traditionele coax systemen als de moderne HDCVI of IP systemen, bij ons aan het juiste adres.

Met confrontatiemonitoren voor klanten in uw bedrijfsentree, een bemand volledig ingericht securitykantoor of met het gemak van uw smartphone of tablet. Onze camerasystemen stellen u in staat altijd en overal, direct of achteraf vast te stellen wie zich op uw bedrijfsterrein hebben begeven.

Of het nu gaat om personen of kentekenregistratie. Wij brengen alles en iedereen duidelijk herkenbaar in beeld!