DOMOTICA INSTALLATIES

De term domotica is een zeer breed begrip waar heel veel verschillende invullingen aan kunnen worden gegeven. Iedereen heeft hier een eigen visie op en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij vinden het van belang hierin duidelijkheid te scheppen en voor u een functionele invulling aan het begrip te geven.

Domotica zorgt o.a. voor veiligheid en gebruiksgemak in verschillende woningen en gebouwen. Het comfort hiervan wordt door elektronische installaties verzorgt. De KNX-installatie is hier een groot voorbeeld van.

KNX-INSTALLATIES

Onze specialisten kunnen bus- KNX-installaties met alles erop en eraan verzorgen. Maar ook de meer laagdrempelige installaties voor woonhuizen met een functioneel comfort en een echte toegevoegde waarde. Wij verzorgen ook maatwerk voor uw woningautomatisering.

Wij kunnen met KNX domotica verschillende apparaten in uw woon- of werkomgeving op een slimme manier aan elkaar verbinden. Dat betekent extra comfort en bezuinigen op energieverbruik.

Ook passen we domotica toe in seniorenwoningen of woningen voor mensen met een functiebeperking. Door mobiliteitsbewaking kan snel hulp ingeroepen worden die iemand nodig heeft.