Alles-in-één oplossing

Zuiniger, bewuster en duurzamer met energie omgaan is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Samen met u kijken we naar energiebesparing binnen uw bedrijfspand of woning. We inventariseren uw huidige energieverbruik, bijvoorbeeld bouwkundige zaken en het verbruik door personen. Op basis van deze informatie bieden wij u praktische oplossingen waardoor u structureel bespaart op uw energiekosten.

Er zijn vele mogelijkheden in duurzame energie zoals het plaatsen van zonnepanelen, de bestaande verlichting vervangen of deze verlichting om te bouwen.

Indien er aanpassingen aan uw huidige installatie nodig zijn, dan verzorgen wij dat graag voor u.

DUURZAME VERLICHTING

Goede verlichting in uw bedrijfspand zorgt ervoor dat uw medewerkers er lekker en actief werken.

LED verlichting is een duurzame, energiezuinige en regelbare manier van verlichting. LED verlichting gaat langer mee dan spaarlampen en levert een prima lichtkwaliteit.

Het kan ook zijn dat u uw bestaande verlichtingsarmaturen wilt hergebruiken. Ook hier zijn diverse retrofit mogelijkheden voor.

Een door ons goed en vakkundig geïnstalleerd lichtplan, met de juiste armaturen, voorziet uw bedrijf van een uitstekende en energiezuinige verlichting.

Ook hier informeren wij u graag over de beschikbare subsidieregelingen. En uw voordeel of terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

ZONNEPANELEN

De beslissing om voor zonnepanelen te kiezen is niet moeilijk. Wij laten u zien wat er mogelijk is in kwaliteit van de zonnepanelen en plaatsingsmogelijkheden op uw dak. Zodat u uw pand op een duurzame manier voorziet van stroom.

Kwaliteitsproducten zonnepanelen en omvormers

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Zoals Luxor en Axitec Zonnepanelen en Solax, SMA en Solar Edge Omvormers. Dit wordt onderstreept door het toepassen van producten met een fabrieksgarantie van in de meeste gevallen maar liefst 10 jaar!

Besparingen en opbrengstgarantie

Verder biedt onze leverancier voor een bepaalde installaties een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar! Vraag naar de voorwaarden. En uw besparingen of terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

Subsidie

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. Wij informeren u graag over vergunningen en subsidie.

Inventarisatie
Onze specialist bezoekt u en inventariseert de situatie ter plaatse: het dak, ligging ten opzichte van de zon, omgeving (schaduwobjecten), bouwkundige aspecten, elektrotechnisch aansluiting en internetverbinding. Hij bekijkt uw huidige elektriciteitsverbruik en brengt uw wensen de besparingen in kaart.

Ontwerp
Daarna maakt onze specialist maakt voor u een ontwerp waarbij we rekening houden met alle bouwkundige aspecten van uw woning. Montage gebeurt conform de installatie- en montage normen voor zonnepanelen.

Prijsopgave en uitvoering
Wij brengen een prijsopgave en planning voor u uit. Nadat u akkoord hebt gegeven maken wij met u een afspraak om de zonnepanelen te plaatsen en aan te sluiten.