Alles-in-één oplossing

Telematica is een zeer groot begrip en tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is een combinatie van telecommunicatie en informatie. Hieronder is een greep uit de telematica installaties die Gedo Elektro voor u kan verzorgen:

  • Hirschmann toekomstbestendige Centrale Antenne-Inrichting (CAI), geschikt voor de nieuwste breedbandtechnieken en 4K digitale content;
  • Aanleg van Ziggo erkende Tom-I installaties;
  • Netwerkbekabeling van Categorie 5 tot Categorie 7, diverse fabrikanten: Panduit, Nexans Certified;
  • Vakkundig geprojecteerde WIFI netwerken, van instap tot professional;
  • Telecom / telefonie voorzieningen;
  • Geluids- en omroepinstallaties (fabricaten Paso, TOA, Bosch);
  • Woning, gebouw en appartementen intercomsystemen.

TELECOM

U wilt als ondernemer dat telefonie altijd probleemloos verloopt. Hiervoor is het vanzelfsprekend om goed bereikbaar te zijn. Samen met onze partner ontzorgt GEDO u hierin. Door onze expertise in telematica kunnen wij u adviseren bij een normale aansluiting met enkel toestel tot aan een omvangrijke installatie voor uw gehele bedrijf. GEDO Elektro biedt de beste manier van telematica binnen uw bedrijf.

(VIDEO) INTERCOMSYSTEMEN

GEDO verzorgt voor u op maat een intercomsysteem. Van een eenvoudige spreek- en luisterverbinding tot aan een uitgebreid video intercomsysteem voor appartementencomplexen. Denk bijvoorbeeld aan een veilige toegangstechniek: een video- en intercomsysteem aan de voordeur van uw bedrijfspand of particuliere woonhuis. Een uitermate efficiënte manier van telematica om de veiligheid van u en uw eigendommen te waarborgen.

Er zijn zeer veel verschillende systemen beschikbaar. Voor toepassing in de nieuwbouw, maar ook prima inzetbaar bij renovatieprojecten als vervanging van verouderde systemen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag over telematica.

NETWERKBEKABELING

Een goed werkend datacommunicatienetwerk is de basis van uw kantoor. Een slecht functionerend netwerk of een dag zonder internet is geen optie. Welke netwerkbekabeling vereist is, hangt af van uw wensen en de specifieke situatie. Uiteraard kan deze situatie in de toekomst aangepast worden aan uw wensen. Gedacht kan worden aan een meegroeiend datacommunicatienetwerk met steeds meer IT-flexplekken. Wij kunnen dit voor u ontwerpen, aanleggen, afmonteren en onderhouden.

Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van onder andere Panduit en Nexans netwerken en kunnen deze desgewenst in eigen huis certificeren. Ook installaties, waarvan de certificering niet vereist is, worden door ons met specialistische netwerkapparatuur gemeten. Zo zijn deze kleinere netwerken op en top betrouwbaar.

GELUID- OMROEPINSTALLATIES

Geluidomroepinstallaties zijn er in verschillende soorten en maten. Van eenvoudige achtergrondmuzieksystemen tot massale omroepinstallaties.
In alle gevallen biedt GEDO Elektro een passende oplossing. Of het nu gaat om geluid- en omroepinstallaties in bedrijfspanden, kantoren, winkels en overdekte winkelcentra: u voorziet medewerkers en bezoekers op afstand van verstaanbare informatie of aangename sfeermuziek.

Daarnaast kan de informatie live of automatisch worden doorgeven. Onze systemen worden ingezet als ontruimingsinstallatie met spraakberichten om in geval van ontruiming paniek te voorkomen.