Zelfstandig monteur beveiligingsinstallaties (M/V)

Per direct zoeken wij een zelfstandig monteur beveiligingsinstallaties (M/V)

Gedo Beveiliging B.V. (gevestigd te Veghel) is vanwege het groeiende aantal opdrachten op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV / TBV).

Wij bieden jou een leuke en uitdagende baan in een informele sfeer. Met de intentie tot een vaste baan. Gas erop is het motto! maar minstens zo belangrijk is respect voor elkaar, het werken met plezier en trots zijn op we doen. Er wordt gezorgd voor de nodige ontspanning en plezier tijdens teamuitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen en indien nodig bieden we studiemogelijkheden.

In deze fulltime functie ben je werkzaam in het team van de afdeling Beveiliging. Wij installeren en onderhouden beveiligingssystemen op het gebied van alarmering, inbraakdetectie, brandmeld- en ontruiming, toegangscontrole en camerabewaking. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het volledig installeren, inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van deze  installaties. Het vaststellen en verhelpen van storingen en uitvoeren van (preventief) onderhoud behoort ook tot jouw taken.

Je hebt een Diploma MBV of TBV Je bent in bezit van je diploma VCA en een rijbewijs B.
Indien je een (elektro-)technische achtergrond hebt is dat een pré.

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders onder vermelding van vacature Monteur Beveiligingsinstallaties (M/V).